Eladó társprojektek:    IZI-LUX Kft. - Ingatlan tanácsadás és ingatlan közvetítés
Válasszon nyelvet:  
Válasszon nyelvet:  
Tágas terek
Hangulatos kávézók

A közvetlenül a Váci út mellett fekvő több mint 7 hektáros területen megvalósuló ingatlanfejlesztés, többek között a nemzetközi hírű Chapman Taylor, illetve az Erick von Egeraat építész iroda tervei alapján megy végbe, garantálva ezzel a legmagasabb igények kielégítését is. A 210.000 m2 szintterülettel rendelkező komplexum mind fekvése, mind nagysága miatt kiválóan alkalmas iroda-, szakbevásárló-, szórakoztató-szabadidő-, lakóközpont, illetve szállodák kialakítására.

A terület fejlesztése két ütemben történhet. (Ezt a következő oldalon található ábra szemlélteti.) A korábbi ún. erőműi területen az I. ütemmel kezdődhet az ingatlanfejlesztés megvalósítása, miután ennek a területnek a bérleti szerződései 3 hónapos felmondási határidővel felmondhatóak. A jól elkülöníthetőség miatt az I. ütem kivitelezése alatt a Reno Udvar eddigi kereskedelmi területe, mint II. ütem zavartalanul működne. A II. Ütem kiürítése, és az építési munkák az I. Ütem átadását követően kezdődnének, biztosítva az évi 2 millió EURO-s folyamatos bérleti díjbevételt. A mostani Reno Udvar kereskedelmi területének bérlői pedig átköltözhetnek az új bérlőkkel együtt az elkészült I. Ütem ingatlanjaiba. ( A terület épületeinek jelenlegi elhelyezkedése az 1. melléklet ábráján található. )

Reno Udvar - Chapman Taylor Tervrajz
Reno Udvar - Brossúra
Városépítészeti beépítési programterv

Egyedi üzletkialakítások
Tetőkert

Mindkét fejlesztési ütem területén jelentős nagyságú kereskedelmi egységek, irodaházak, illetve lakóingatlanok kerülnek kialakításra, melyet a Chapman Taylor által készített terv munkaközi példánya szemléltet a 2. sz. mellékletben, ismertetőanyagunk végén. A tervek alapján kb. 65.000 m2-es terület kerül kialakításra kereskedelmi egységek számára, további 50 - 50.000 m2-t pedig irodák- irodaházak , valamint lakóingatlanok foglalnak majd el. Az ingatlanfejlesztés során természetesen zöld parkok, illetve megfelelő számú parkolóhely kialakítása is történik.

A terület feltárása közlekedési, megközelíthetőségi szempontból szakcégek bevonásával folyamatban van. Ennek eredményeként a Váci úti hídról, illetve a Csele utcából a kis-és nagy ívben való bekanyarodás egyaránt lehetővé válhat.

Lehetőség nyílik irodaházon belüli társbérletre, valamint önálló irodaház bérlésére is. A wellness központok, éttermek, kávézók, bankfiókok, kereskedelmi egységek pedig az ott dolgozók munkakörnyezetének kellemesebbé tételéhez, valamint az ide látogatók kényelméhez, igényeinek még jobb kielégítéséhez járulnak hozzá.

Bár e nagy volumenű ingatlanfejlesztésünk még tervezési szakaszában van, már számos nemzetközi cég (például élelmiszer-, barkács-, műszaki-, lakberendezési áruházláncok, illetve nagy nevű cégek irodaközpont céljára) jelezte érdeklődését az új struktúra kereteiben.

Ingatlanfejlesztésünk jelentős mértékben hozzájárul ahhoz, hogy a Váci út, illetve a főváros XIII. kerülete legyen Budapest új üzleti-, valamint szakbevásárló központja.

Kiemelt eladó projektek